


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Докато ястието се приготвя във фурната, може да направите някаква гарнитура по ваш вкус или да нарежете набързо една зеленчукова салата
Гозбата е само от 3 съставки, нужен ви е обаче сос Цезар
Ето как да я приготвите
Тя се смята за висококалорична храна, най-вече заради дресинга, който се добавя към нея
Подобно събитие не се е провеждало това лято на морския бряг, не изпускайте шанса си да опитате най-добрите гурме деликатеси
Една от любимите ни салати
След няколко месечна пауза, заведението отново отвори врати
Вкусът на новите предложения в „Розе“ е сбъдната мечта по тайни рецепти с натурални продукти!